Іслам в Україні — Мечеть Дніпра — Вересень 2022

24

🇺🇦Імам Нізамі Мірзабеков разом із віруючими читали Аяти Священного Кур`ану для благословіння та отримання користі. Читання Кур`ану заради Аллаha — є доброю справою і за кожну прочитану літеру буде винагорода. У Кур`ані є лікування та користь як для того, хто читає так і для того, хто слухає його.

Будь-ласка, не плутайте:

✅дозволене за Законами Бога читання Аятів Священого Кур`ану

⛔️із забороненим читанням так званих «перекладів Корану» (Кулієв, Ас-Сааді, Порохова, Якубовича, та інших необізнаних у релігії діячів)

✅Кур`ан – це остання Священна Книга, яка є для людства керівництвом і вказівкою правильного шляху.

🌙️Це Одкровення від Єдиного Бога було передано Пророку Мухаммаду, мир йому, через Архангела Джибріля. І Пророк Мухаммад, мир йому, передав Священний Кур`ан своїй громаді у тому ж вигляді, у якому Він його отримав, нічого не змінюючи.

🌿Аллаh повелів Ангелу Джибрілю спуститися із повним текстом Священного Кур`ана, що був списаний із Лявх Аль-Махфуз (Дошки Доль) до Байт Аль-‘Изза (Дому Слави), який знаходиться на першому небі.

🌙️Це було у Величну ніч Ляйлят Аль-Кадр. Після цього із Байт Аль-‘Изза Джибріль передавав Кур′ан частинами Пророку Мухаммаду, мир йому, у відповідності до повелінь Аллаhа Всевишнього.

🍁Аяти Священного Кур`ану передавалися Пророку Мухаммаду, мир йому, впродовж 23 років, не у тій послідовності, якою вони записані у Мусхафі¹.

🕌(про Історію збирання тексту Кур`ану в одну Книгу ми, ін щаа Аллаh, розповімо у наступних постах…)