Мусульмани Дніпра провели іфтар у мiсяцi Рамадан

65
Мусульмани Дніпра провели іфтар у мiсяцi Рамадан

23 квітня мусульмани Дніпропетровської області зустрілись у мечеті Дніпра за адресою пр. Нігояна, 42 для проведення іфтару.

У дружній атмосфері був проведений урок із закликами робити більше добра та закликами отримати релігійні знання і приділити цьому питанню особливу увагу.

Ввечері після заходу сонця був відкритий Піст, адже протягом дня ми обмежували себе у будь-якій їжі, вживанні води та напоїв і паління та іншого. Відкрити Піст можна навіть ковтком води чи шматочком їжі (в такі моменти ти розумієш, що ні в кожної людини сьогодні була така можливість, а тобі Бог дав це — і це є милість від Аллаhа).

Взагалом мусульмани приїхали на іфтар у Рамадан, попри важку ситуацію у країні. Сьогодні як ніколи, щодня важливо надавати підтримку своїм братам та сестрам, щоб вони відчували, що ми єдина родина.

Ми маємо виконувати поради Пророка Мухьаммада, мир Йому. Адже Він більше 1400 років тому розказав секрети для подолання важких ситуації, підйому морального стану. І чим більше складнощів на нашому шляху — тим ми сильніші та тим міцніша наша єдність.

На колективний Намаз, де люди різних націй, соціальних рівнів, професій, віку та полу стали пліч-о-пліч, виконуючи обов’язки покладені на нас Богом, виражаючи свою покірність Єдиному Богу…

Якому не присутні ні син, ні мати, Якому не властивi недоліки та якості Його створінь Який все створив, та абсолютно не схожий на усі свої створіння.

Сподіваємося та робимо від себе залежне. Кожний день. Щодня минає 24 години нашого життя. Ти маєш прожити його у покірності Єдиному Богу — Аллаhу, щоб заробити щастя у вічному житті.

Ми знаємо як бути щасливим, ми знаємо що веде до щастя, — шлях до нього полягає не у накопиченні тимчасових благ цього життя.

Долучайся до нас — наші двері відкриті. м. Дніпро, пр. Нігояна, 42.

Тел: (095)381-36-48, (063)955-55-55.