Мечеть в Днепре — Мавлід в Дніпровській мечеті — Іслам Дніпро

20
Мечеть в Днепре - Мавлид Дніпро Іслам

🇺🇦 Традиційно мусульмани Дніпропетровської обл. як й інші філіали ДУМУ (Муфтій Шейх Ахмед Тамім) проводять вже не перший рік дозволені за Законами Бога зібрання — Мавлід.

Скільки разів на день ви можете згадувати про того, кого любите? Чи втомлюєтесь ви розповідати про об’єкт своєї любові — мабуть ні.

Віруюча людина любить без сумніву усіх Пророків Божих

Вшановувати та згадувати про життя Пророка нашого часу — є бажаною справою.

І такі вчинки мають мудрість і за них є винагорода.

✅ 25 серпня був проведений Мавлід Пророка Мухаммада у достовірнії мечеті Дніпра.

🌙️ Зазвичай під час Мавліду бажано читати слова прохання до Бога про звеличення ступеню пошани та величності (у межах Шарі’ату) про Пророка, мир Йому.

🌮 Також є особлива винагорода і секрети за те, що годуєш халяльною їжею або напуваєш мусульманина, тому намагайтеся не оминати цю можливість.

🌿 Загалом під час Мавліду розповідається опис життя Посланця Божого, де Він народився, як проходило Його дитинство, які імена батьків та дітей Пророка, розповідаються ключові події (і люди дізнаються нові факти про Того, кого зобов’язані любити).

🕌 Імам Нізамі Мірзабеков закликав Мусульман до єдності навколо Законів Бога. Та нагадував про важливе.

🇺🇦 Адреси достоверних мечетей в Україні шукайте на сайті islam.ua @islam.ua).

✅ Духовне управління мусульман Україны (ДУМУ) допомагає мусульманам у проведенні ритуалів: нікях (акт шлюбу), джаназа, читання Азану новонарожденим, проведення Мауліду, тощо.

📲 ✅ З питань организації релігійних заходів і релійним питання — дзвоніть і пишіть

☎️ (095) 891-36-48
Шейх Нізамі Мірзабеков
@nizami_islam_is_true


#Іслам #ДУМУ #мусульмани #Віра #Бог #Аллах1 #краса #маулід #мавлід #Пророка #Мухаммада #мечетьднепр #мечеть #дняіпро #мусульманка #мусульманин #освіта #добро #коуч #саморозвиток #психолог #здоровя #Коран #Сунна #Хадіс #Аят #Україна