Мечеть у Дніпрі — Реліквія Пророка у центрі України

82
Волос Пророка Мухаммада Мечеть в Днепре
Мечеть у Дніпрі - Реліквія Пророка у центрі України

Сьогодні у достовірній мечеті Дніпра відбувся захід на який привезли Реліквію Пророка Мухьаммада — Його благословенне волосся.

Усі, хто зібралися, мали приємне відчуття у серці і хотіли побачити частинку Нашого Пророка, і кожен бажаючий мав таку змогу.

Ми любимо Пророка, все, що пов’язано із Пророком і все що, Він дозволив. Імами Аль-Бухарій та Муслім передали від Бара` ібн ‘Азіба, що Посланник Аллаhа був найкрасивішим з людей і мав найвищу мораль.

Говорили, що коли люди дивилися на Нього, здавалося, що бачиш схід сонця.

Абу hурайраh говорив: «Я не бачив у житті красивішого обличчя, ніж обличчя пророка. Було таке враження, ніби Його обличчям є саме сонце. Я не бачив іншої людини, яка б ходила швидше за Нього: було таке враження, ніби сама земля йде Йому назустріч. Під час ходьби ми ледве встигали за Ним».

Його волосся доходило до плечей, а згідно з іншим висловом імамів Аль-Бухарій і Мусліма, волосся Пророка, мир Йому, доходили Йому до вух.

Імам Муслім передав від Анаса ібн Маліка, що від Пророка Мухьаммада, мир Йому, мав запах приємніший, ніж від мускусу або амбри.

Долоні Пророка, мир Йому, були м’якшими за шовк. Пророк був промовистим, мав прекрасний вигляд і постать, був середнього зросту і широкий у плечах.

Колір Його шкіри був не надто білий і не надто смаглявий; волосся Його було не надто кучерявим і не надто прямим.

Чудові риси Пророка, мир Йому, поєднувалися з суворістю у дотриманні повелінь Аллаhа.

Крім того, Він був дуже хоробрим. За словами ‘Алі (двоюрідного брата Пророка), під час битви з язичниками біля Бадр вони стояли за Його спиною, і Пророк серед них був найхоробрішим.

Навіть, якщо ви не встигли побачити у нашій мечеті Реліквію Пророка, не засмучуйтесь, бо щодня у нас можете отримати спадщину Пророка Мухьаммада — ми відкриті і продовжуємо роздавати цей безцінній скарб безкоштовно. Тож поспішайте!