🇺🇦 З нагоди Дня Незалежності нашої держави ми, мусульмани України, висловлюємо свої ‌найкращі побажання всім громадянам. Благополуччя, міцного здоров’я та успіхів у добрих справах.

🇺🇦 Ми разом з багатонаціональним народом України у цей нелегкий час. Мусульмани нашої країни виступають за єднання, взаємодопомогу та підтримку одне одного. Ми хочемо, щоб на нашій землі був мир і справедливість. Ми хочемо процвітання для нашої України.

🇺🇦 Хочемо, щоб ті громадяни, які зараз за кордоном повернулися на свою землю і робили все для того, щоб тут був розвиток! Ми бажаємо всім українцям спокою, злагоди і всього найкращого!

🇺🇦 Нехай наша плідна праця буде надійною запорукою світлого майбутнього України. І бажаємо народу України бути по-справжньому щасливими на своїй землі. Боже, Єдиний, нашу Україну храни. Разом до перемоги! З Днем Незалежності України!


🇺🇦 #Незалежність #Україна #День #Незалежності #Іслам #мечеть #ДУМУ #Верховний #Муфтій #України #Мухаммад #Ісус #Мойсей #Пророки #мусульманка #31річниця #24серпня #нівійні #Аллах1 #Єдиний #Бог